Biologische groothandel met kwaliteit voorop

Onze zorg voor onze producten betekent
kwaliteit voor uw klanten

Biologisch & vers

Sinature is een specialist in het verhandelen van verse biologische groenten en fruit uit binnen- en buitenland. Met onze twintig jaar lange ervaring in de biologische sector kennen we het reilen en zeilen als geen ander.

De kracht van Sinature: een uitgebreid netwerk aan biologische leveranciers, kennis van producten en efficiëntie in de keten van producent naar consument. Onze Belgische klanten beleveren we met eigen vrachtwagens, onze buitenlandse klanten worden via betrouwbare transporteurs beleverd. De ritten houden we steeds zo kort mogelijk, wat de versheid van het product zeker ten goede komt.

Als biologische groothandel doen we elke dag opnieuw ons best om u een volledig aanbod aan biologische producten aan te bieden. Naast groenten en fruit bieden wij dan ook een complete waaier aan verswaren, droogwaren en diepvriesproducten.

De kracht van biologisch

Biologische producten zijn geen kortstondige trend, maar meer en meer een vaste waarde binnen het voedingspatroon van vele gezinnen. Consumenten zetten steeds vaker biologische producten op tafel.

Onze sector is dan ook één die nog elke dag in betekenis toeneemt. Profiteren van die marktontwikkelingen heeft alles te maken met samenwerken met een partner die kansen weet om te zetten in mogelijkheden en vervolgens in resultaten. Sinature is zo’n leverancier. Wij zoeken de beste producenten, land- en tuinbouwers uit en daarvan plukt u de vruchten

Biologisch gecertificeerde leveranciers

Onze producenten zijn telers uit Europa en het Zuidelijk Halfrond. Denk hierbij aan landen als België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Egypte, Marokko.

Uiteraard zijn al onze telers biologisch gecertificeerd.

Scroll naar boven