Biologische telers van kwaliteit

In harmonie met de natuur, dat is belangrijk

Onze biologische telers begrijpen dat alles wat je in de grond stopt van grote invloed is op wat je er uiteindelijk weer uit haalt. Een biologisch teler doet op duurzame en milieuvriendelijke wijze aan landbouw. In harmonie met de natuur streeft een biologische teler naar een vruchtbare aarde, gezond water en gezonde lucht op en rond zijn boerderij. Onze biologische boeren gebruiken geen kunstmatige meststoffen, chemische pesticiden en herbiciden. Ze wieden daarentegen met de hand en passen vruchtwisseling, dichte beplanting en biodiversiteit toe. De biologische landbouw dient te voldoen aan strenge wettelijke eisen en wordt gecontroleerd door erkende controleorganisaties. Ook de verwerking van biologische producten wordt gecontroleerd.

Onze producenten zijn telers uit Europa en het Zuidelijk Halfrond. Denk hierbij aan landen als België,Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Egypte,Marokko. Uiteraard zijn al onze telers biologisch gecertificeerd. Wij gaan lange termijn relaties aan met onze producenten en zijn voor hen een betrouwbare partner voor het verhandelen van hun producten. Wij zijn helder over de afzetmogelijkheden, bieden ze een goede en eerlijke prijs voor hun producten en wij zijn snel in de financiële afwikkeling.

Onze biologische producten

Sinature werkt uitsluitend samen met telers die biologisch gecertificeerd zijn. Binnenkort kunt u online bestellen uit onze 3 biologische productgroepen.

Vers & Biologisch
Droog & Biologisch
Vries & Biologisch

Leverancier worden?

Als biologische groothandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe biologische telers, waarmee wij ons netwerk en aanbod kunnen versterken. Wij geloven in samen groeien en zijn daarom altijd geïnteresseerd in nieuwe opportuniteiten.

Scroll naar boven